Gratar pe gaz Gorenje OPTICOOK 52V, 2 arzatoare, Negru : Review si Pareri pertinente

Gaz
0
(0)

Gratarul Gorenje OPTICOOK 52V  poate fi o alegere potrivita pentru cei ce isi doresc sa savureze oricand o friptura perfect pregatita sau legume pe gratar. Este potrivit fie pentru o gradina, fie pentru o terasa, fiind special conceput pentru o coacere optima fara pietre vulcanice. Dispune de alimentare pe gaz – butan sau propan si se poate conecta cu ajutorul furtunului din dotare la butelia de gaz lichefiat uzuala cu greutatea de umplere de 11 kg.

Gratarul Gorenje OPTICOOK 52V prezinta doua arzatoare din aluminiu cu aprindere manuala si este prevazut cu un gratar emailat. Dispune de indicator de temperatura, iar in partile laterale, beneficiaza de doua masute pliabile unde puteti pregati alimentele inainte de a le pune pe gratar sau unde puteti depozita ustensilele de care veti avea nevoie in timpul procesului de gatit. Toata grasimea si resturile acumulate in timpul gatitului vor fi colectate intr-o tavita speciala pe care o puteti detasa cu usurinta pentru a o curata. Astfel, intretinerea gratarului devine mult mai facila, iar voi veti depune mai putin efort.

Cu ajutorul acestui model de gratar, puteti prepara pana la sase fripturi. Suprafata de gatit masoara 52.8 cm lungime si 34.5 cm latime. Datorita rotilor din dotare, produsul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Dimensiunile gratarului sunt de 100 cm inaltime, 120 cm lungime si 50 cm latime, avand o greutate de 15 kg.

Verifica oferta actuala!

Gorenje OPTICOOK 52V este o varianta de gratar pe gaz pe care puteti prepara fripturi absolut delicioase, foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Cumparatorii s-au aratat incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent, iar pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze. Sunt de parere ca prezinta o constructie bine realizata, este usor de folosit si face tot ceea ce promite. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gorenje OPTICOOK 52V

9.7

Constructie

9.7/10

Design

9.8/10

Curatare

9.8/10

Utilizare

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Afisaj temperatura
  • Mese laterale
  • 2 arzatoare
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar pe gaz Gorenje OPTICOOK 52V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *