Gratar electric Heinner HEG-F1800 Review si Pareri

Electrice
0
(0)

Sunteti in cautarea unui gratar electric practic si bun pentru prepararea rapida a unor mese copioase? Ei bine, o varianta de produs foarte rezonabila ca pret este gratarul electric Heinner HEG-F1800. Dar pentru inceput sa propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Gratarul electric Heinner HEG-F1800 este un dispozitiv care va permite sa preparati mesele mai usor. Puteti pregati fripturi bine rumenite, legume pe gratar mai usor decat v-ati fi imaginat.

Dispozitivul include termostat reglabil ce permite setarea temperaturii in functie de tipul preparatului. Astfel, aveti controlul asupra conditiilor de preparare putand obtine fripturi crocante la exterior si frage in interior. Temperatura va putea fi ajustata in intervalul 150-210 grade Celsius.

Placa masoara 41 cm lungime si 26 cm latime, fiind suficient de mare pentru a prepara mai multe portii de mancare. In plus, placa este prevazuta cu suprafata anti-aderenta ce impiedica lipirea alimentelor de ea. La final, poate fi detasata usor pentru a fi spalata mai usor.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui gratar electric ieftin si practic, Heinner HEG-F1800 ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca prepara foarte bine friptuira. Suprafata de gatit este destul de spatioasa pentru ceea ce au nevoie, este usor de folosit si le place faptul ca nu produce foarte mult fum in timpuil prepararii. La final, este usor de curatat si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HEG-F1800

9.4

Calitate

9.3/10

Functii

9.3/10

Intretinere

9.5/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Placa detasabila
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *