Gratar gaz Grillchef 4 + 1 arzatoare x 3.2 kw, 136 x 106 x 53 cm, aprindere electrica, gratare din fonta 65 x 40 cm : Review si Pareri pertinente

Gaz

Esti in cautarea unui gratar pe gaz bun, dar inca nu te-ai putut orienta asupra unui model? O varianta interesanta ar putea fi Grillchef prevazut cu 4+1 arzatoare ce ofera o suprafata de gatit generoasa si o eficienta excelenta. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Gratarul Grillchef este un model realizat din otel si gratare din fonta, fiind o varianta ideala pentru preparea unui pranz delicios pentur intreaga familie. Este prevazut cu camera de combustie emilata durabila, oferind o rezistenta foarte buna la temperaturi ridicate. Dispune de patru arzatoare independente din otel inoxidabil cu puterea de 3.2 kW fiecare si un arzator lateral pentru gatit cu puterea de 3.2 kW.

La nivelul capului se afla un indicator de temperatura care te va ajuta sa optimizezi conditiile de gatit. In zonele laterle, gratarul dispune de doua rafturi pliabile extrem de utile unde iti poti depozita instrumentele de care ai nevoie. In partea de jos, se afla un dulap cu spatiu pentru a monta butelia pe gaz. Baza este prevazuta cu roti, ceea ce faciliteaza transportul produsului dintr-un loc in altul.

La nivelul fiecarui arzator exista sistem de aprindere integrata, pentru o aprindere mai usoara si mai rapida a arzatoarelor. Suprafata de gatit masoara 65 cm lungime si 40 cm latime, fiind potrivita pentru prepararea unor portii pentru aproximativ 12 persoane.

Modelul in discutie masoara 106 cm inaltime, 136 c, lungime si 56 cm latime alaturi de o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Grillchef este o varianta de gratar pe gaz pe care o puteti lua in considerare ce reuseste sa optimizeze procesul culinar si sa pregateasca retete absolut delicioase. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca functioneaza in parametrii optimi, asa cum se si asteptau. Sustin ca este usor de reglat, isi face treaba excelent si este foarte spatios. Il recomand cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Gratar gaz Grillchef

9.8

Constructie

9.7/10

Design

9.8/10

Curatare

9.8/10

Utilizare

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Rafturi pliabile
  • Aprindere electrica
  • Roti transport

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar gaz Grillchef 4 + 1 arzatoare x 3.2 kw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *