Gratar electric Star-Light EGB-2200W Review si Pareri obiective

Electrice
0
(0)

Star-Light EGB-2200W este un model de gratar electric cu placa reversibila cu ajutorul caruia puteti prepara rapid si eficient fripturi, peste sau legume in functie de preferinte. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Gratarul electric Star-Light EGB-2200W prezinta o putere de 2200 W si ofera o suprafata de gatit de 40.6 cm lungime si 25.4 cm latime. Dispune de placa de gatit care poate fi folosit pe ambele parti, o parte avand suprafata neteda, iar cealalata striata.

Include termostat reglabil ce va permite sa setati nivelul temperaturii pe cele cinci trepte disponibile in functie de nevoi. In partea de jos, prezinta o tava de scurgere unde va colecta grasimea si lichidele rezultate in timpul gatitului, pe care o puteti detasa usor pentru a o spala.

Sistemul anti-alunecare ii ofera o buna stabilitate in timpul functionarii, iar manerele reci previn eventualele accidentari.

Dimensiunile gratarului sunt de 34.3 cm latime, 50.9 cm adancime si 9 cm inaltime, avand o greutate de 3.7 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Star-Light EGB-2200W  este un gratar electric foarte practic ce va permite sa preparati eficient diverse tipuri de alimente. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita. Suprafata de gatit este destul de mare, alimentele sunt preparate bine, iar la final este usor de curatat fiindca placa si tava de scurgere se pot detasa simplu si rapid. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *