Gratar electric Tefal GC305012, 2000 W, 600 cm2 Review si Pareri pertinent

Electrice
0
(0)

Tefal GC305012 este un gratar electric foarte practic si util cu ajutorul caruia puteti prepara mai usor mese copioase. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti articolul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Gratarul electric Tefal GC305012  este prevazut cu o putere de 2000 W si ofera trei trepte de putere pe care le veti putea regla in functie de tipul alimentelor preparate. Suprafata de gatit este realizata din fonta ce impiedica lipirea alimentelor de suprafata sa, facand ulterior si curatarea mai facila. Aceasta masoara 25.5 cm latime si 31.1 cm  lungime. Placilese pot detasa si pot fi curatate foarte usor chiar si in masina de spalat vase.

In partea dreapta regasim termostatul reglabil ce permite selectarea temperaturii pe trei nivele. Totodata, gratarul poate fi deschis la 180 de grade in pozitie barbeque dublandu-si astfel suprafata de gatit.

De asemenea, include si indicator luminos pentru a sti cand mancarea este gata, dar si tava de scurgere unde sunt colectate grasimea si lichidele rezultate in urma procesului de gatit. Aceasta poate fi detasa usor pentru a putea fi spalata deopotriva in masina de spalat vase.

Modelul in discutie masoara 38 cm latime, 36 cm adancime si 18 cm inaltime, avand o greutate de 4.1 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui dispozitiv care sa va ajute sa preparati mesele mai usor, atunci Tefal GC305012 ar putea fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii au declarat ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere corecta. Sustin ca este foarte usor de folosit si prepara carnea si legumele excelent fara ulei. Se curata usor gratie suprafetei antiaderente si nu ocupa mult spatiu de depozitare. In opinia lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *