Grill 2 arzatoare gaz BBQ 2000 Teesa : Review si Recomandari

Gaz
0
(0)

BBQ 2000 Teesa este un model de gratar de gradina pe gaz cu ajutorul caruia poti prepara tot felul de mancaruri cu care ii vei surprinde pe cei dragi. Modelul in discutie este prevazut cu doua arzatoare din otel inoxidabil ce au o putere totala de 5 kW, reusind sa pregateasca eficient si uniform chiar si bucatile mai mari de carne sau legumele.

Gratarul BBQ 2000 Teesa beneficiaza de un spatiu generos de preparare a mancarii, precum si doua rafturi laterale unde vei putea depozita pentru a le avea la indemana ustensilele necesare ori chiar puteti pregati alimentele  pe care urmeaza sa le puneti pe gratar.

Pe un singur grill, puteti prepara o multime de felurii de mancare. Fiecare arzator permite reglarea independenta, fara trepte, ceea ce inseamna ca veti putea ajusta cantitatea potrivita de gaz. Astfel, alimentele vor fi perfect gatite.

Toate grasimile rezultate in urma gatitului vor fi colectate intr-un recipient special. Astfel, totul devine mai simplu, iar intretinerea produsului nu va va crea probleme.

Grill-ul BBQ 2000 Teesa poate fi alimentat cu gaz – butan, propan sau LPG. Suprafata de gatit masoara 46 x 34 cm, iar partile laterale 28 x 32 cm. Dispune de aprindere automata piezoelectrica si este prevazut cu capacrealizat din otel cu pulbere si arzatoare, respectiv maner din inox. Gratarul si compartimentul de inclazire sunt emailate.

In cazul in care doriti sa conectati o butelie la gratar, veti avea nevoie de achizitionarea separata a unui regulator de presiune de 30 mbar. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, produsul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul.

Grill 2 arzatoare gaz BBQ 2000 Teesa review

Verifica oferta actuala!

Asadar, grill-ul BBQ 2000 Teesa este o varianta pe care o puteti lua in considerare cu incredere, cu ajutorul caruia puteti prepara o gama variata de alimente oferind cele mai bune conditii de gatit. Cumparatorii se declara multumiti de produs si sustin ca este usor de asamblat, functioneaza excelent si presupune un mod de utilizare intuitiv. De asemenea, il muta foarte usor dintr-un loc in altul, iar in ansamblu sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BBQ 2000 Teesa

9.6

Constructie

9.5/10

Design

9.6/10

Curatare

9.7/10

Utilizare

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata de gatit spatioasa
  • Mese laterale
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate
Grill 2 arzatoare gaz BBQ 2000 Teesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *