Grill Tefal Inicio GC242D38 Review si Recomandari

Electrice
0
(0)

Tefal Inicio GC242D38 este un grill electric foarte practic si util, cu ajutorul caruia puteti prepara usor mese copioase. Este o solutie la indemana oricui, dar mai intai va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Grill-ul Tefal Inicio GC242D38 prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu o suprafata de gatit de 28.8 cm lungime si 25.8 cm latime. Este dotat cu termostat reglabil ce permite setarea temperaturii in functie de tipul alimentelor preparate.

Suprafata antiaderente impiedica lipirea alimentelor, ulterior curatarea fiind mult mai usoara. Mai mult decat atat, beneficiaza si de functia panini cu ajutorul careia puteti prepara sandwich-uri delicioase.

In partea de jos, prezinta o tavita unde se vor scurge lichidele si grasimea si pe care o puteti detasa usor si spala chiar si in masina de vase.

Verifica oferta acutala!

Asadar, Tefal Inicio GC242D38 este un model de grill electric destul de simplu, dar foarte practic si eficient cu ajutorul caruia puteti prepara rapid mese delicioase. Cumparatorii sunt incantati de acest aparat si sustin ca functioneaza excelent. Este realizat din materiale de calitate, se curata foarte usor si este simplu de utilizat. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Tefal Inicio GC242D38

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit
  • Curatare facila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *