Gratar electric Zephyr Z1015O Review si Pareri pertinente

Carbuni
0
(0)

Zephyr Z1015O este un gratar electric foarte practic pentru oricine locuieste la bloc si obisnuieste sa manance des fripturi pe gratar. In plus, este o alternativa si foarte accesibila ca pret, insa vom discuta in continuare mai multe detalii.

Gratarul electric Zephyr Z1015O prezinta o putere de 2000 W si pune la dispozitie doua tipuri de suprafete de gatit: o treina suprafata este plana, iar cealalalta parte este tip gratar. De asemenea, gratarul beneficiaza si de capac din sticla tratat termic pentru a preveni murdarirea bucatariei.

Suprafata de gatit beneficiaza de invelis antiaderent astfel ca puteti pregati diverse tipuri de alimente fara sa fie necesar adaos de ulei sau grasime. In acelasi timp, termostatul permite reglarea temperaturii pe cele cinci nivele disponibile. In acest fel, veti putea prepara cu ajutorul sau canre, peste, legume, oua si asa mai departe.

Suprafata de gatit masoara 40 cm lungime si 30 cm latime.

Vezi detalii si pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui grill electric simplu si practic la un pret accesibil, Zephyr Z1015O ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata fiindca produsul in cauza isi face traeba eficient, este suficient de spatios pentru ceea ce le trebuie, iar cu ajutorul sau au preparat de fiecare data peste, carne, legume, lipie foarte usor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar electric Zephyr Z1015O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *