GRATAR BLACK TAURUS,Tava de colectare cenusa,masa pliabila,termometru Review si Pareri pertinente

Carbuni
0
(0)

BLACK TAURUS este un gratar de gradina mobil, cu ajutorul caruia puteti prepara oricand doriti fripturi delicioase avand un control mai facil asupra conditiilor de preparare. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Gratarul de gradina BLACK TAURUS este un produs fabricat din crom, ce necesita combustibil carbune , suprafata de gatit fiind realizata din fonta. Poate fi reglat pe inaltime si beneficiaza de termometru la nivelul capacului, ceea ce asigura un control mai usor si mai precis asupra temepraturii de gatit.

Beneficiaza in lateral de masa care va permite sa aveti la indemana ustensilele necesare, iar in partea de jos, prezinta un raft unde puteti depozita sacul de carbuni. In plus, prezinta si tava speciala pentru cenusa ceea ce face ca intretinerea si utilizarea produsului sa fie mai usoara.

Dimensiunile acestui model sunt de 104 cm inaltime si 49 cm latime, in timp ce suprafata de gatit masoara 66 cm lungime si 36 cm latime.

Vezi detalii si pret

Asadar, gratarul BLACK TAURUS este un model interesant ce ofera o suprafata generoasa de gatit, iar rotile de transport il fac usor de mutat dintr-un loc in altul. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca este practic, usor de folosit, dar si de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *