Gratar metalic de gradina pe carbuni OMC, 114x107x68 cm, cu grill de fonta, cenusar si masa laterala Review si Pareri

Carbuni
0
(0)

Gratarul metalic de gradina OMC este un model potrivit pentru orice gradina, cu alimentare pe carbune cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase si chiar si legume pe gratar. Poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul OMC este un model prevazut cu grill din fonta, cenusa, dar si masa laterala pentru a avea la indemana toate ustensilele necesare. Prezinta structura din otel si termometru integrat in capac, precum si desfacator de bere incorporat. Ofera posibilitatea reglarii inaltimii tavii cu carbuni, dar si a sistemului de ventilatie pentru a asigura temperatura optima preparatelor.

Produsul este realizat din otel si include tava pentru cenusa, dar si suport pentru ustensile si prosoape. Suprafata de gatit masoara 60 cm lungime si 40 cm latime.

Produsul asugura o buna rezistenta UV, iar datorita rolelor de transport din dotare, poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Dimensiunile gratarului sunt de 114 cm inaltime, 107 cm lungime si 68 cm latime cantarind 27 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui gratar de gradina bun si rezonabil ca pret, modelul de la OMC ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca pentru  nevoile sale a fost alegerea potrivita. Este destul de spatios, este usor de transportat dintr-un loc in altul, dar si de utilizat in ansamblu. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar metalic de gradina pe carbuni OMC, 114x107x68 cm, cu grill de fonta, cenusar si masa laterala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *