Gratar cu rotisor, vidaXL, Otel inoxidabil, 113 cm, Negru Review si Pareri

Electrice
0
(0)

vidaXL ne propune un model de gratar electric cu rotisor fiind o alternativa ideala atunci cand va doriti sa preparati mese copioase. Puteti gati in aer liber fripturi absolut delicioase mai usor decat v-ati fi gandit.

Puteti frige cu ajutorul acestui gratar pui, peste sau miel pe protap. Este un gratar spatios dotat cu o grila mare si rotisor automat. Presupune un mod de utilizare destul de simplu si permite gatirea uniforma a alimentelor.

Inaltimea rotisorului poate fi reglata foarte usor de la 63 cm pana la 90 de cm. Totodata, prezinta patru roti cu frane ce face ca produsul sa fie usor de transportat dintr-un loc in altul.

Este realizat din otel inoxidabil si otel vospit electrostatic. Are o putere de 15 W, iar inaltimea de gatit este de 50 de cm. Dimensiunile grilajului sunt de 42.9 cm lungime si 36.3 cm latime. Dimensiunile produsului sunt de 113 cm lungime, 40 cm adancime si 92 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui gratar multifunctional prevazut si cu rotisor, modelul de la vidaXL ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte incantati de alergerea facuta si sustin ca pentru nevoile sale a fost varianta potrivita. Este foarte spatios, usor de folosit, rotisorul functioneaza excelent, iar aparatul este usor de transportat si de depozitat. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar cu rotisor, vidaXL, Otel inoxidabil, 113 cm, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *