Gratar de gradina traditional HouseXL™ Premium Barbecue Review si Pareri

LemnCarbuni
0
(0)

Gratarul de gradina HouseXL™ Premium Barbecue este o varianta foarte accesibila ca pret, pe care il puteti transporta si depozita foarte usor. Este o solutie excelenta si pentru gradinile mici datorita faptului ca nu este un model voluminos.

Gratarul HouseXL™ Premium Barbecue este un produs fabricat in Romania, realziat manual din tabla foarte rezistenta cu grosimea de 2 mm ce prezinta picioare demontabile, ceea ce il face extrem de usor de transportat. Inaltimea cuvei este de 10 cm, iar inaltimea totala a gratarului este de minm 72 cm existand posibilitatea de a il regla din suruburi pana la 75/76 cm.

Poate fi alimentat atat cu lemne, cat si cu carbuni. Este stabil in timpul gatitului, picioarele acestuia fiind realizate din teava rectangulara rezistenta si fixate in suruburi.

Lateralele produsului prezinta gauri pentru tiraj pentru ca jarul sa se mentina aprins pe toata durata gatitului.

Inainte de a il folosi pentru prima data, va trebui sa arpindeti focul in cuva fara a adauga alimente pe gratare. Sarma grill-ului este destul de groasa, de 8 mm, reusind sa mentina mai bine caldura. In plus, benefiicaza si de recipient de colectare a grasimii, precum si de maner ajutator.

Dimensiunile produsului sunt de 76 cm inaltime, 60 cm lungime si 40 cm latime.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, gratarul HouseXL™ Premium Barbecue este o varianta foarte accesibila ca pret pe care o puteti lua in considerare oferind un proces culinar optimizat. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca produsul este bine realizat, tabla este groasa, picioarele demontabile, oferind o buna rezistenta, dar si echilibru. Prepara eficient alimentele si poate fi transportat usor, ceea ce ii interesa in mod deosebit. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar de gradina traditional HouseXL™ Premium Barbecue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *