Gratar pe carbuni Taurus Eco Review si Pareri

Carbuni

Taurus Eco este un model de gratar de gradina pe carbuni foarte practic si util, cu ajutorul caruia puteti prepara extrem de usor fripturi delicioase. Poate fi o alternativa rezonabila ca pret, insa  mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul pe carbuni Taurus Eco este un produs fabricat din email si crom ce ofera o buna rezistenta impotriva coroziunii si temperaturilor inalte. Beneficiaza de masa laterala pliabila ce permite prepararae si gatirea mesei pentru sase persoane simultan fara sa mai fie necesar spatiu in plus.

Produsul beneficiaza de dimensiuni ergonomice si permite amplasarea chiar si in spatii mai mici. Dispune de protectie impotriva vantului, de sistem de reglare a grill-ul pentru un control facil al temperaturii, dar si supape de aer amplasate in capac pentru admisia aerului cu usurinta. La nivelul capacului exista un termometru incastrat ce afiseaza temperatra, iar in partea de jos prezinta un raft unde puteti depozita ustensilele necesare sau puteti aseza sacul de carbuni.

Suprafata de gatit masoara 44 cm lungime si 38 cm latime. Dimensiunile totale ale produsului sunt de 114 cm lungime, 106 cm latime si 69 cm inaltime, avand o greutate de 17 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui gratar de gradina compact si practic, Taurus Eco ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii s-au aratat  multumiti de el si sustin ca produsul in cauza isi face treaba eficient, este destul de spatios pentru nevoile lor si foarte usor de folosit, respectiv de intretinut. In plus, rotile de transport ii ajuta sa mute produsul foarte usor dintr-un loc in altul, dovedindu-se a fi o achizitie inspirata al carei raport calitate/pret avantajos.

GRATAR PE CARBUNI TAURUS ECO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *