Gratar electric Tefal Ultracompact GC3060 | Review si Pareri obiective

Electrice
0
(0)

Tefal Ultracompact GC3060 este un gratar electric foarte practic si util in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti prepara simplu si rapid fripturi delicioase, peste, legume pe gratar sau chiar sandwich-uri. Versatilitiatea sa face sa fie o optiune buna pentru orice familie.

Gratarul electric Tefal Ultracompact GC30 60 prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu termostat reglabil ce permite setarea temperaturii in intervalul 100-240 de grade Celsius. Beneficiaza de doua pozitii de gatit si anume – gratar sau BBQ pentru a putea prepara o gama variata de alimente. In partea de jos, beneficiaza de tava de scurgere a grasimilor pe care o puteti detasa foarte usor pentru a o curata.

Placile sunt realizate din aluminiu turnat sub presiune, prezinta suprafata antiaderenta, ceea ce impiedica lipirea alimentelor de suprafata sa. In plus, si acestea pot fi detasata pentru o curatare facila.

Gratarul este prevazut si cu indicatorul luminosi pentru a vedea cand puteti incepe gatitul. Alimentele sunt preparate mult mai rapid si mai eficient decat pe un grill clasic, fiind preparate simultan pe ambele parti. Suprafata de gatit masoara 31.5 cm lungime si 19 cm latime.

Dimensiunile gratarului electric sunt de 38.5 cm latime, 38.5 cm adancime si 21 cm inaltime, avand o greutate de 4.13 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, cei care sunt in cautarea unui gratar electric bun cu care sa pregateasca mese copioase simplu si rapid, atunci Tefal Ultracompact GC3060 ar putea fi o alegere ce merita luata in calcul. Clientii actuali sustin ca este intr-adevar un aparat foarte util in orice bucatarie, face tot ceea ce promite si este foarte usor de folosit, dar si de curatat. Nu ocupa mult spatiu fiindca poate fi depozitat si pe verticala, iar dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Ultracompact GC3060

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.3/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Placi detasabile
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit
  • Curatare facila

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal Ultracompact GC3060

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *