Livington Low Fat Grill – Gratar electric Mediashop M19177

Electrice
0
(0)

Livington Low Fat Grill este un gratar electric compact, simplu, usor de folosit si foarte accesibil ca pret. Puteti prepara cu ajutorul sau fripturi delicioase mai usor decat v-ati fi asteptat.

Gratarul electric de la Mediashop M19177 este fabricat din tital rezistent si este acoperit cu strat special din cupru si ceramica pentru o curatare usoara si rapida, fara sa contina PTFE, PFOA sau PFOS. Permite prepararea alimentelor fara ulei sa grasimi, oferind un proces culinar mai sanatos si alimente mai slabe din punct de vedere caloric. Grasimea si lichidele rezultate in timpul prepararii este colectata intr-o tavita speciala aflata in partea usor, pe care o puteti detasa pentru a o spala.

Ambele placi se incalzesc astfel ca alimentele sunt preparate pe ambele parti in acelasi timp. Puteti pregati colet sau ceafa de porc, pui, peste si chiar legume. De asemenea, aveti posibilitatea de a pregati chiar si sandwich-uri delicioase sau hamburger. Alimentele nu se ard si  nu se lipesc de suprafata sa astfel ca la final se curata usor.

Este foarte usor de folosit si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Dimensiunile gratarului sunt de doar 24 x 10 x 29 cm, alaturi de o greutate de 1.8 kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Livington Low Fat Grill este un gratar electric ieftin, dar eficient, cu ajutorul caruia va puteti face treaba foarte bine si puteti prepara mese copioase mai usor si mai rapid. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si de ceea ce ofera, sustinand ca prepara bine alimentele, este destul de spatios pentru nevoile lor, se incalzeste rapid, iar la final se curata usor. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Livington Low Fat Grill

9.3

Calitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Intretinere

9.5/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut
  • Alimentele nu se lipesc

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric MEDIASHOP M19177

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *