Grill electric Daewoo DG2500B | Review si Sfaturi utile

Electrice
0
(0)

Daewoo DG2500B este un gratar electric foarte rezonabil ca pret, cu ajutorul caruia puteti prepara simplu si rapid fripturi, peste, dar si legume pe gratar, fara efort si cu mai putin deranj in bucatarie. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru o parere obiectiva.

Grill-ul electric  Daewoo DG2500B prezinta o putere de 2400 W, ceea ce face ca placile sa se incalzeasca rapid, dar si uniform.  Acestea sunt prevazute cu strat antiaderent, preparand uniform alimentele, timp in care acestea nu se vor lipi de suprafata sa, facand ulterior curatarea lor mult mai usoara. Suprafata de gatit este destul de spatioasa masurand 29 cm lungime si 23 cm latime.

Aparatul prezinta termostat reglabil, ce permite ajustarea temperaturii in functie de tipl alimentelor pe care doriti sa le pregatiti.

Partea superioara si bratele grill-ului electric sunt realizate din materiale calitativ si rezistent – bachelita ce ofera o buna izolare, impiedicand incalzirea dupa o utilizare inlungata. In plus, manerul si capcaul sunt fabricata din inox ce asigura, deopotriva, o buna rezistenta in timp.

Dimensiunile produsului sunt de 17 cm latime si 38 cm inaltime avand o greutate de 3 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Daewoo DG2500B este un grull electric simplu, dar eficient, cu ajutorul caruia puteti pregati simplu si rapid mese copioase. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el sustinand ca este un dispozitiv extrem de util care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Este usor de folosit, alimentele sunt preparate uniform intr-un timp mult mai scurt comparativ cu grill-ul clasic, iar in final, se curata usor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Daewoo DG2500B

9.3

Calitate

9.4/10

Functii

9.3/10

Intretinere

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit
  • Curatare facila

Contra

  • Placile nu se pot detasa
Grill electric Daewoo DG2500B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *