Gratar electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834 | Review si Pareri pertinente

Electrice
0
(0)

Pentru cei ce sunteti in cautarea unui gratar electric bun, cei de la Tefal au cateva variante interesante, iar unul dintre acestea este Tefal OptiGrill+ XL GC722834 despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi toate informatiile necesare.

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834 este un aparat inovativ cu ajutorul caruia puteti prepara retete absolut delicioase. Ofera o suprafata de gatit cu pana la 33% mai mare decat modelele precedente, putand prepara portii pentr intreaga familie. Este prevazut cu senzor automat de gatit, astfel ca durata si temperatura de gatit vor fi setata automat in funcite de grasimea bucatalor si numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Beneficiaza de 9 programe automate printre care burger, carne rosie, sandwich, carnati, peste, pui, fructe de mare, bacon si porc, dar si un program potrivit pentru prepararea alimentelor inghetate.

Indicatorul luminos din dotare va ajuta sa monitorizati mai usor procesul de gatit astfel ca mov inseamna preincalzire, albastru urmat de verde inceputul gatitului, galben cand alimentul este putin preparat, portocaliu mediu, iar rosu bine facut. Astfel, puteti adapta procesul de gatit in functie de gusturile fiecarui membru al familiei. Modul manual dispune de patru niveluri de temperatura pe care le veti regla in functie de tipul alimentelor.

Suprafata de gatit masoara 20 cm latime si 40 cm lungime, permitand astfel prepararea a 6-8 portii simultan. Placile beneficiaza de suprafata antiaderenta, astfel ca alimentele nu se vor lipi, iar ulterior, vor fi foarte usor de curatat. In partea de jos, prezinta o tava unde se vor scurge lichidele si grasimea pe care o veti putea detasa pentru a o spala mai rapid.

Verifica oferta actuala!

Tefal OptiGrill+ XL GC722834 este un gratar electric bun ce ofera o suprafata de gatit mare, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi absolut delicioase. Cumparatorii sunt foarte mulumiti de alegerea facuta si sustin ca alimentele au un gust foarte bun, il folosesc atat pe post de gratar, cat si pe post de sandwich-maker. Din punctul lor de vedere, este un must have foarte practic si usor de intretinut, pe care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal OptiGrill+ XL GC722834

9.8

Calitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Intretinere

9.9/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Termostat reglabil
  • Senzori pentru gatit
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal OptiGrill+ XL GC722834

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *