Grill electric multifunctional Tefal Inicio Grill GC241D38 | Review si Pareri utile

Electrice
0
(0)

Tefal Inicio Grill GC241D38 este un model de grill electric multifunctional foarte util cu ajutorul caruia puteti prepara legume pe gratar, fripturi sau chiar sandwich-uri foarte usor, fara mizerie in bucatarie. In plus, este usor de intretinut si de depozitat, dar mai multe detalii vom discuta pe larg in continuare.

Grill-ul electric Tefal Inicio Grill GC241D38 este potrivit pentru prepararea diverselor tipuri de carne sau preparare tip panini, fiind foarte versatil si eficient. Este prevazut cu o putere de 2000 W si prezinta placi antiaderente, care asigura un proces culinar rapid, dar si curat.

Functia Panini este foarte utila si interesanta datorita careia puteti obtine panini-uri ca la restaurant. Placile antiaderente nu permit lipirea ingredientelor de suprafata sa, astfel ca intretinerea produsului devine foarte simpla.

In partea de jos prezinta tava de scurgere ce se poate detasa usor pentru a fi curatata rapid de grasimea care se va scurge din alimente.

Aparatul este prevazut cu indicator LED care va va ajuta sa va dati seama cand procesul culinar s-a incheiat. Culoarea rosie indica faptul ca alimentele au fost preparate, iar cel verde inseamna ca acestea sutn in curs de preparare. Manerele raman reci chiar si in timpul functionarii ceea ce il face un aparat sigur si confortabil de folosit.

Tefal Inicio Grill GC241D38 review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Tefal Inicio Grill GC241D38 este un gratar electric foarte practic si util pentru orice gospodina ce poate constitui o alternativa interesanta de luat in considerare. Cumparatorii sustin ca produsul in discutie este unul foarte bun, se incalzeste uniform, alimentele nu se lipesc de suprafata lor, astfel ca la final este usor de curatat.In plus, nici nu ocupa mult spatiu, este exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Inicio Grill GC241D38

9.7

Calitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Intretinere

9.8/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire uniforma
  • Placi antiaderente
  • Tava detasabila
  • Functie Panini
Grill electric multifunctional Tefal Inicio Grill GC241D38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *