Gratar electric Star-Light EGA-2200W | Review si Sfaturi utile

Electrice
0
(0)

Star-Light EGA-2200W este o varianta de gratar electric care va poate ajuta sa preparati fripturi si nu numai cu mai putin deranj in casa. Este o optiune interesanta si pentru cei care nu consuma neaparat carne, fiindca puteti prepara si legume pe gratar, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul electric Star-Light EGA-2200W este un produs care va poate ajuta sa asigurati un proces culinar mai sanatos chiar si cand vine vorba despre prepararea carnii, a legumelor, pestelui si asa mai departe. Prezinta o putere de 2200 W si asigura incallzirea uniforma a intregii suprafete pentru ca alimentele adaugate sa fie si ele preparate uniform. Beneficiaza de termostat reglabil care va va ajuta sa setati nivelul temperaturii optime, in functie de tipul alimentelor pe care il pregatiti.

Este dotat si cu capc din sticla care impiedica fumul sa se imprastie in casa, ajuta la procesul de rumenire pentru ca alimentele sa devina mai fragede si impiedica stropii de grasime sa migreze impreujurul aparatului. Sucurile si grasimea sunt colectate intr-o tava speciala pe care o puteti detasa usor pentru a o curata. In plus, si placile pe care sunt preparate alimentele pot fi detasate pentru a fi spalate, acestea fiind compatibile chiar si cu masina de spalat vase.

Dimensiunile produsului sunt de 55.9 cm latime, 35 cm adancime si 9.54 cm inaltime, avand o greutate de 3.72 de kg.

Star-Light EGA-2200W review

Verifica oferta actuala!

Asadar, Star-Light EGA-2200W este un gratar electric ieftin, dar eficient, cu ajutorul caruia puteti prepara o gama variata de alimente fara a face mizerie sau miros in bucatarie. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca isi face treaba excelent, asa cum promite. Alimentele capata un gust foarte bun, carnea este bine gatita, iar curatarea acestuia este foarte simpla si rapida. Nu au ce sa ii reproseze, ba chiar i-a surprins in mod placut, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light EGA-2200W

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capac din sticla
  • Termostat reglabil
  • Placi si tava de colectare detasabile

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Star-Light EGA-2200W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *