Grill electric Tefal OPTIGRILL GC714834 | Review si Pareri pertinente

Electrice
0
(0)

Tefal OPTIGRILL GC714834 este un model de grill electric prevazut cu senzori avansati si programe automate de gatit, care vor imbunatati procesul culinar pentru rezultate excelente. Alimentele vor fi preparate eficient, dupa gust, fara sa fie necesar sa le supravegheati constant.

Gril-ul electric Tefal OPTIGRILL GC714834 prezinta o putere de 2000 W, suprafata de gatit masurand 20 cm latime si 30 cm lungime. Dispune de senzor automat de gatit, astfel ca timpul de preparare si temperatura sunt reglate in mod automat in functie de grosimea si numarul de portii pregatite.Este prevazut cu sase programe automate de gatit si anume: burger, pui, sandwich, carnati, peste si carne rosie.

Indicatorul luminos de pe display face mai facila monitorizarea procesului de gatit. Astfel culoarea mov insemana preincalzire, albastru, apoi verde inceputul gatitului galben cand alimentul este putin preparat, portocaliu pentru medu si rosu pentru bine facut. Puteti intrerupe procesul de gatit oricand, doar ridicand capacul. Totodata, modul manual de gatit ofera posibilitatea ajustarii temperaturii pe patru niveluri si cu ajutorul acestuia puteti pregati carne, fructe, legume si asa mai departe.

Un accesoriu ingenios pe care nu il gasim la orice model este Snacking & Backing cu ajutorul caruia puteti pregati o multitudine de retete, puteti coace, incalzi, praji, rumeni mancarea.

Grill electric Tefal OPTIGRILL GC714834

Placile de gatit, accesoriul si tava de colectare a grasimilor sunt foarte usor de detasat, putand fi spalate chiar si in masina de vase fara efort din partea utilizatorului.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Tefal OPTIGRILL GC714834 este o optiune excelenta de grill electric cu ajutorul caruia puteti pregati o multitudine de alimente, dar si retete, optimizand procesul culinar si oferind rezultate savuroase. Clientii sunt extrem de incantati de aparat si sustin ca il folosesc frecvent, iar de fiecare data si-a facut treaba fara cusur. Preparatele capata un gust savuros, sunt pregatite foarte bine, iar in final, componentele sunt usor de curatat. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal OPTIGRILL GC714834

9.6

Calitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 programe automate + mod manual
  • Senzori de gatit
  • Usor de curatat
  • Accesoriu pentru copt

Contra

  • Nu au fost identificate
Grill electric Tefal OPTIGRILL GC714834 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *