Gratar electric Star-Light EGH-2000SS | Review si Sfaturi utile

Electrice
0
(0)

Star-Light EGH-2000SS este un gratar electric simplu, dar eficient cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase, dar si legume pe gratar, fara a mai face deranj in bucatarie. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va convinge daca este sau nu alegerea potrivita.

Gratarul electric Star-Light EGH-2000SS prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu termostat reglabil ce permite setarea temperaturii in functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le pregatiti, respectiv de rezultatul pe care doriti sa il obtineti. Totodata, aparatul permtie deschiderea la 180 de grade, ceea ce inseamna, practic, ca puteti dubla suprafata de gatit atunci cand aveti nevoie.

Placile sunt prevazute cu strat antiaderent, ceea ce inseamna ca alimentele nu se vor lipi de suprafata sa, ulteiror, fiind foarte usor de curatat. In partea de jos, prezinta o tava unde se vor scurge lichidele si grasimea, pe care o veti putea detasa ulterior pentru a o curata.

Star-Light EGH-2000SS review

Verifica oferta actuala!

Asadar, Star-Light EGH-2000SS este un model de gratar electric simplu, fara prea multe functii sofisticate, dar care isi face treaba eficient si de care cumparatorii sunt multumiti. Acestia au declarat ca functioneaza bine, prepara atat carnea, cat si legumele sau sandwich-urile excelent, capatand un gust delicios. Pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita. In schimb, singurul minus pe care l-am identificat ar fi faptul ca nu se pot detasa placile, insa cu toate acestea sunt usor de curatat. In ansamblu, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light EGH-2000SS

9.1

Calitate

9.2/10

Functii

8.8/10

Intretinere

9.0/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Suprafata antiaderenta
  • Termostat reglabil
  • Deschidere la 180 de grade

Contra

  • Placile nu se pot detasa
Gratar electric Star-Light EGH-2000SS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *