Gratar electric Tefal OptiGrill Elite GC750D30 | Review si Pareri pertinente

Electrice

Tefal OptiGrill Elite GC750D30 este un gratar electric foarte bun cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi, peste, legume si asa  mai departe fara a mai face deranj in bucatarie. Este un dispozitiv usor de folosit si la indemana oricui, dar mai intai va propunem sa aflati in continuare toate detaliile necesare.

Gratarul electric Tefal OptiGrill Elite GC750D30 este prevazut cu 12 programe de gatit ce permit prepararea in conditii optime a tuturor tipuri de carne, peste, legume si altele. Noua functia Searing Boost permite prepararea mancarii la fel cum este preparata la restaurant, oferind un gust savuros. Totodata, este dotat cu un senzor special care detecteaza grosimea alimentelor si regleaza parametrii eficient astfel incat carnea si alte tipuri de alimente sa fie patrunse foarte bine. In plus, procesul de gatit nu mai trebuie monitorizat, gratarul stie exact ceea ce are de facut si cand sa se opreasca din preparat mancarea.

 Tefal OptiGrill Elite GC750D30 pareri

Suprafata de gatit masoara 20 cm latime si 30 cm lungime si este prevazuta cu strat antiaderent care nu permite alimentelor sa se lipeasca. In plus, atat placile, cat si tavita de colectare a lichidelor din partea de jos se pot detasa pentru a fi spalate fie manual, fie in masina de spalat vase.

Tefal OptiGrill Elite GC750D30 review

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Tefal OptiGrill Elite GC750D30 este o varianta foarte buna de gratar electric ce ofera o gama variata de programe de gatit, iar gustul mancarii este absolut savuros. Cumparatorii confirma aceste lucruri si s-au declarat foarte incatati de produs, fiind o alternativa inspirata chiar si pentru cei care nu consuma carne, caci poate fi folosit pentru prepararea legumelor in diverse moduri. Le place ca nu produce fum, nu face mizerie si se curata foarte usor la final, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Tefal OptiGrill Elite GC750D30

10

Calitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Intretinere

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata de gatit generoasa
  • 12 programe de gatit
  • Functia Searing Boost
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal OptiGrill Elite GC750D30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *