Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34 | Review si Pareri obiective

Electrice

Esti in cautarea unui gratar electric bun care sa nu produca fum si murdarie in timp ce preparare fripturi delicioase? Tefal OptiGrill+ GC706D34 este un model foarte apreciat si care ar putea fi si pe placul tau.

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ GC706D34 face ca preparare fripturilor sau chiar a legumelor pe gratar sa fie mai usoara. Pune la dispozitie cinci nivele de gatire si sase programe automate alaturi de o funcite dedicata produselor congelare pentru a pregati retete delicioase, dar mai ales, sanatoase. Datorita celor cinci nivele de gatit si a senzorului automat, preparatele vor fi perfect pregatite – mai putin facut, mediu facut, mediu, bine facut sau foarte bine facut. Puterea de 2000 W asigura alimentelor o preparare optima.

Printre cele sase programe din dotare se numara programul burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie si peste. Astfel, puteti prepara cu ajutorul sau o varietate de feluri de mancare. In plus, senzorul automat identifica stadiul alimentelor si momentul in care au fost pregatite eficient.

Placile turnate sub presiune se pot detasa usor si le puteti spala chiar si in masina de spalat vase.

In plus, nu este deloc dificil de folosit, dimpotriva este accesibil oricarui tip de utilizator. Inteferfata este una extrem de prietenoasa, iar setarile usor de realizat. Poate atinge o temperatura cuprinsa intre 120 si 270 de grade Celsius.

Tefal OptiGrill+ GC706D34 review

Verifica oferta actuala!

Tefal OptiGrill+ GC706D34 este o varianta buna de gratar electric ce asigura o preparare eficienta alimentelor, indiferent de natura lor, si este foarte usor de curatat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara este un produs de care nu se mai pot lipsi. Mancarea preparata cu ajutorul sau este foarte gustoasa si sanatoasa, alimentele sunt pregatite rapid si fara efort din partea utilizatorului. In final, placile se detaseaza cu usurinta si pot fi spalate numaidecat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Tefal OptiGrill+ GC706D34

9.8

Calitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Intretinere

9.8/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Placi detasabila si lavabile in masina de vase
  • 6 programe automate
  • Functie de dezghetare
  • 4 nivele de preparare

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *