Gratar pe carbuni cu afumatoare Kring Smoker, 93x30x102, suprafata gatit 61×30 / 29×30 cm : Review si Pareri pertinente

Carbuni
0
(0)

Kring Smoker este un gratar de gradina mobil ce poate fi alimentat cu carbune, reprezentand o varianta foarte convenabila la pret. In plus, poate fi folosit atat pe post de gratar, cat de afumatoare.

Gratarul Kring Smoker prezinta doua comparitmente cu carcasa metalica si un horn prin care va fi evacuat aerul. Pentru o manevrare usoara, a fost prevazut cu manere din lemn. Grilajul se poate detasa pentru o curatare mai rapida. De asemenea, gratarul dispune de suport pentru vesela ori ustensile, dar si suport pentru depozitarea carbunelui.

Kring Smoker este realizat din metal oferind o buna rezistenta in timp. Poate fi folosit pentru terase, curti sau gradini. La nivelul capacului se afla termostatul, datorita caruia puteti regla temperatura de gatit astfel incat alimentele sa fie preparate in cele mai bune conditii.

Compartimentul principal masoara 93 x 30 x 102 cm, cuptorul 93 x 30 x 102 cm, corpul mare 61.5 x 30 cm, corpul mic 29 x 30 cm, iar placa de gatit 60.5 x 22.56 cm. Astfel, nu ocupa mult spatiu si poate fi o alternativa la indemana oricui. Mai mult decat atat, rotile de transport ajuta la mutarea usoara a gratarului dintr-un loc in altul.

Gratar pe carbuni cu afumatoare Kring Smoker review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Kring Smoker este un gratar de gradina cu carbuni prevazut si cu afumatoare ce poate asigura un proces culinar optimizat, astfel incat preparatele sa capete un gust delicios. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale este modelul potrivit, suprafata de gatit fiind suficient de mare, iar produsul in sine nu este voluminos. Fripturile si legumele preparate cu ajutorul sau capata un gust savuros, iar produsul este usor de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Smoker

9.5

Constructie

9.4/10

Design

9.5/10

Curatare

9.5/10

Utilizare

9.6/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Afumatoare
  • Roti de transport
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar pe carbuni cu afumatoare Kring Smoker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *