Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D34 | Review si Recomandari

Electrice
0
(0)

Tefal OptiGrill+ GC712D34 este un gratar electric potrivit pentru prepararea retetelor delicioase. Dispune de senzor automat pentru gatit, dar si programe automate foarte utile, care vor optimiza prepararea alimentelor, devenind mai savuroase.

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ GC712D34 dispune de senzor automat de gatit care are capacitatea de a detecta numarul de portii de pe suprafata placilor, precum si grosimea lor, regland automat temperatura si durata de gatit. Indicatorul luminos va va tine la curent in timp real cu stadiul alimentelor astfel de cel mov indica preincalzirea, albastru, apoi verde inceperea procesului de gatit, galben cand alimentul este preparat putin, protocaliu pentru mediu, iar rosu pentru bine facut. Se adapteaza astfel gusturilor oricarui membru al familiei si poti intrerupe procesul culinar doar ridicat capacul.

Pune la dispozitie sase programe automate de gatit – burger, pui, sandwich, carne rosie, carnati si peste impreuna cu functia pentru alimente congelate. Mai mult decat atat, modul manual permite reglarea a patru nivele de temperatura pentru a putea gati orice si oricand.

Placile antiaderente din aluminiu turnat si tava de colectare a sucurilor se pot detasa cu usurinta si pot fi spalate in masina de vase.

Puterea aparatului este de 2000 W, iar suprafata de gatit masoara 20 cm latime si 30 cm lungime. Este usor de folosit, foarte practic, la indemana oricui.

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D34 review

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui gratar electric bun, care sa prepare eficient alimentele si sa nu produca deranj in bucatarie, atunci Tefal OptiGrill+ GC712D34 poate fi o solutie de luat in considerare. Cumparatorii au declarat ca au facut o alegre inspirata, fiindca alimentele sunt bine gatite, aparatul nu produce fum, iar timpul de gatit este considerabil redus. Considera ca este un aparat indispensabil din orice bucatarie, pe care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Tefal OptiGrill+ GC712D34

9.6

Calitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Placi antiaderente detasabile si lavabile in masina de vase
  • 6 programe automate
  • Functie pentru alimente congelate
  • Reglare temperatura

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *