Gratar electric Heinner HEG-F2000GT | Review si Sfaturi utile

Electrice
0
(0)

Pentru cei ce sunt in cautarea unui gratar electric ieftin, dar cu ajutorul caruia sa poata prepara fripturi delicioase, Heinner HEG-F2000GT ar putea fi o solutie de luat in considerare. Dar, mai intai, va propunem sa aflati in continuare toate informatiile necesare pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile voastre.

Gratarul electric Heinner HEG-F2000GT este prevazut cu o placa cu invelis anti-aderent care se curata foarte usor, acestea fiind prevazuta cu doua zone – o zona striata si o zona neteda, pe care le veti folosi in functie de preparatele dorite. Are o putere de 2000 W si permite reglarea temperaturii in intervalul 150-210 de grade Celsius. Dimensiunile suprafetei de gatit sunt de 49 cm lungime si 27 cm latime.

Gratarul Heinner este un aparat practic, usor de folosit, adecvat in orice bucatarie. Alimentele preparate cu ajutorul sau capata un gust savuros si este si usor de depozitat. Dimensiunile acestuia sunt de 56.4 cm latime, 29.5 cm adancime si 5.5 cm inaltime, avand o greutate de 2.3 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, gratarul electric Heinner HEG-F2000GT este o solutie practica si pentru cei cu un buget mai redus, dar cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi, legume si nu numai, simplu si rapid. Clientii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere foarte buna, produsul in discutie functionand conform specificatiilor. O folosesc des si este un produs practic, ce se intretine usor si nici nu ocupa mult spatiu. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HEG-F2000GT

9.4

Calitate

9.2/10

Functii

9.3/10

Intretinere

9.5/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Temperatura reglabila
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Heinner HEG-F2000GT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *