Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712834 | Review si Recomandari

Electrice
0
(0)

Tefal OptiGrill+ GC712834 poate fi un aparat foarte util in prepararea rapida a fripturilor sau legumelor pe gratar, fara miros si murdarie in bucatarie. Daca este o o varianta potrivita si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui review pe care l-am pregatit.

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ GC712834 este prevazut cu senzori pentru gatit, astfel ca temperatura si durata de gatit vor fi reglate in functie de grosimea alimentelor si numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Indicatorul luminos va ajuta sa monitorizati mai usor procesul de gatit si sa opriti aparatul la timp. Este dotat cu sase programe automate de gatit, un program pentru alimentele congelate si un program manual cu patru setari de temperatura.

Datortia senzorilor avansati, gratarul poate regla parametrii necesari astfel incat alimentele sa fie foarte bine preparate, exact pe gustul vostru. Printre cele sase programe automate se numara cel pentru burger, pui, sandwich,carnati, carne rosie si peste. Indicatorul luminos permite monitorizarea stadiului in care se afla aparatul sau starea alimentelor: mov inseamna preincalzire, albastru urmat de verde inceputul procesului de gatiit, galben cand alimentul este gatit in sange, portcaliu pentru mediu si rosu bine facut.

Suprafata de gatit masoara 30 cm lungime si 20 cm latime si permite prepararea a 2-4 portii simultan. Placile sunt prevazute cu suprafata antiaderente, realizate din aluminiu, impiedicand lipirea alimentelor, dar facilitand si curatarea lor. Tava pentru scurgerea grasimiilor si a sucurilor este suficient de mare si poate fi detasata usor pentru a fi curatata. Atat placile, cat si tava pot fi spalate si in masina de vase.

efal OptiGrill+ GC712834 review

Verifica oferta actuala!

 

Gratarul electric Tefal OptiGrill+ GC712834 poate fi o optiune buna cu care va puteti face treaba foarte usor in bucatarie si cu ajutorul caruia preparatele capata un gust savuros. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca mancarea este preparata rapid, aparatul nu produce murdarie sau fum, iar ulterior este usor de curatat. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal OptiGrill+ GC712834

9.9

Calitate

9.9/10

Functii

9.9/10

Intretinere

9.8/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 programe automate, un program pentru alimente congelate si un program manual
  • Senzori de gatit
  • Suprafata antiaderenta
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712834

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *