Grill electric Tefal Malaga CB503813 Review si Pareri utile

Electrice
0
(0)

Tefal Malaga CB503813 este un model de grill electric foarte practic si usor de folosit cu ajutorul caruia puteti prepara rapid mese copioase. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Grill-ul electric Tefal Malaga CB503813 ofera o suprafata de gatit generoasa, unde puteti prepara 6-8 portii de mancare. Beneficiaza de termostat reglabil ce se adapteaza in functie de tipul ingredientelor. Datorita tehnologiei Thermo-Spot, indicatorul se transforma in culoarea rosie in momentul in care preincalzirea s-a sfarsit, iar alimentele pot fi puse la preparat.

In partea de jos, beneficiaza de tavita pentru scurgerea grasimilor, iar alaturi de placa pot fi detasate si spalate direct in masina de spalat vase. Suprafata de gatit este prevazuta cu teflon, astfel ca alimentele nu se vor lipi, iar in final va fi foarte usor de curatat.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Tefal Malaga CB503813 este un model de grill electric foarte practic, au ajutorul caruia puteti prepara mai rapid si mai usor fripturi, peste sau legume pe gratar. Cumparatorii sunt foarte incnatati de el si sustin ca isi face treaba excelent. De asemenea, este foarte spatios, se incalzeste repede, iar mancarea este preparata destul de rapid. Sunt de parere ca au facut o alegere extrem de inspirata optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Malaga CB503813

9.7

Calitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Intretinere

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata de gatit spatioasa
  • Termostat reglabil
  • Inidcator Thermo-Spot
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *