Gratar electric Star-Light EGH-2000W | Review si Pareri utile

Electrice
0
(0)

Star-Light EGH-2000W este un gratar electric foarte accesibil ca pret cu ajutorul caruia puteti pregati numaidecat mese imbelsugate fara efort. Presupune un mod de utilizare simplu si intuitiv, dar mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul electric Star-Light EGH-2000W este un dispozitiv pe care il puteti folosi cu incredere in bucatarie, fiindca nu produce fum sau murdarie. Este prevazut cu o putere de 2000 W si permite prepararea intr-un timp relativ scurt a bucatilor de canre, legumelor, pestelui si asa mai departe. Beneficiaza de termostat reglabil, ce permite ajustarea temperaturii de gatit in functie de tipul alimentelor.

Prezinta deschidere la 180 de grade, ceea ce inseamna ca puteti dubla suprafata de gatit. In plus, placile sunt prevazute cu strat anti-aderent impiedicand lipirea alimentelor de suprafata sa. In partea de jos, dispune de doua recipiente de scurgere, pe care le puteti detasa usor pentru a le curata rapid. Aici se va scurge toate grasimea rezultata in timpul gatitului.

Suprafata de gatit masoara 29.7 cm lungime si 23.5 cm latime.

Star-Light EGH-2000W review

Verifica oferta actuala!

Asadar, Star-Light EGH-2000W este o varianta de gratar electric ieftina, dar eficienta, cu ajutorul careia puteti prepara mese consistente foarte rapid. Cumparatorii s-au aratat incantati de alegerea facuta si sustin ca produsul in discutie se descurca excelent, prepara foarte bine mancarea, este extrem de usor de folosit, dar si de curatat, gratie placilor antiaderente. Din punctul lor de vedere, pentru ceea ce aveau nevoie au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light EGH-2000W

9.5

Calitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Placi antiaderente
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Star-Light EGH-2000W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *