Gratar gaz Landmann Rexon 3+1 arzatoare x 3.7 kw din inox : Review si Pareri obiective

Gaz
0
(0)

Esti in cautarea unui gratar pe gaz foarte bun cu ajutorul caruia sa iti poti face treaba intr-un mod cat mai eficient? O varianta excelenta ar putea fi modelul Landmann Rexon despre care am ales sa discutam pe larg in cadrul acestui material, astfel incat sa va puteti da seama la final daca este sau nu alegerea potrivita nevoilor voastre.

Gratarul Landmann Rexon este realizat din foi de otel emailat si otel inoxidabil, beneficiind de pereti dubli. Beneficiaza de maner la nivelul capacului pentru a preveni accidentarile, camera de ardere emailata rezistenta la caldura si baza pe patru roti rootative pentru un transport facil al produsului. Produsul beneficiaza de trei arzatoare principale independente

Gratarul este prevazut cu trei arzatoare principale independente din claxon din otel inoxidabil avand o putere de 3 – 3.7 kW. La nivelul capacului, exista un termometru care indica temperatura existenta in interior. Totodata, prezinta sistem de aprindere integrata in buton pentru fiecare arzator.

Suprafata de gatit este una generoasa, ce masoara 40 cm latime si 64 cm lungime, putand astfel prepara portii pentru aproximativ 12 persoane.

In zonele laterale, dispune de suporturi foarte rezistente, unde puteti aseza obiectele de care aveti nevoie in timpul gatitului. In partea de jos, se afla un gratar inchis ce poate deservi ca spatiu de depozitare excelent.

Gratarul Landmann Rexon vine la pachet si cu furtun si reductor de presiune, deci nu va mai trebui sa le achizitionati separat, precum in alte cazuri. In plus, este un produs foarte usor de intretinut, iar partea si mai interesanta este ca gratarele, deflectoarele, tava de picurare si recipientul pentru grasimi se pot detasa cu usurinta si pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase. Mai mult decat atat, pentru o buna protectie a produsului in timpul depozitarii, se recomanda folosirea unei huse de protectie 15707.

Modelul analizat masoara 120 cm inaltime, 52 cm latime si 135 cm lungime, avand o greutate de 42 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Landmann Rexon poate fi o alegere excelenta in materie de gratar pe gaz, ce optimizeaza procesul culinar si asigura conditiile optime pentru rezultate foarte bune. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si confirma faptul ca este intr-adevar un produs bun. Beneficiaza de o constructie solida realizata din materiale de calitate, modul de functionare este ireprosabil, iar produsul foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Recomanda mai departe acest model de gratar si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Landmann Rexon

10

Constructie

10.0/10

Design

10.0/10

Curatare

10.0/10

Utilizare

10.0/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizat din materiale de calitate
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Indicator temperatura, rafturi laterale, dulap de depoiztare
  • Roti rotative pentru transport facil

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar gaz Landmann Rexon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *