Gratar carbune wagon GrillChef, suprafata de gatit 98×45 cm, negru : Review detaliat

Carbuni
0
(0)

Cei de la Landmann ne propun o varianta de gratar cu carbune – GrillChef ce poate fi o alternativa simpla si la indemana oricui. Din punctul meu de vedere, este un model rezonabil, cu care iti poti face treaba fara probleme, insa va propun sa aflati mai multe detalii utile in continuare.

Gratarul GrillChef de la Landmann este un produs realizat din otel galvanizat, iar gratarele care intra in contact direct cu alimentele sunt realizate din crom. Suprafata de gatit este una foarte generoasa, masoara 50 cm latime si 100 cm lungime, ceea ce o face excelenta pentru a putea prepara un numar mai mare de portii chiar si atunci cand organizati vreo petrecere cu prietenii. Totodata, dispune de spatii de depozitare atat in zona laterala, cat si in partea de jos, ceea ce va va ajuta sa depozitati eficient obiectele de care aveti nevoie pentru a va fi la indemana.

Verifica oferta actuala!

Nu este un produs extrem de complex, insa acest lucru nu inseamna ca nu poate fi eficient. Dimpotriva, cumparatorii sustin ca in ansamblu este un aparat rezonabil cu care iti poti face treaba eficient, in ciuda faptul ca nu dispune de cele mai sofisticate dotari si nici nu are cea mai solida constructie. Ceea ce apreciaza in mod deosebit la acest produs este faptul ca ofera o suprafata de gatit foarte generoasa, este usor de folosit, dar si de intretinut, extrem de practic in orice locuinta. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gratar carbune wagon GrillChef Landmann

8.9

Constructie

8.2/10

Design

8.8/10

Curatare

9.0/10

Utilizare

9.4/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de folosit si de intretinut
  • Spatii de depozitare
  • Usor de transportat

Contra

  • Constructie nu foarte solida
ratar carbune wagon GrillChef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *