Gratar gaz Grillchef, 2 arzatoare, 5w, 48.5×37.5 cm, negru : Review si Recomandari

Gaz
0
(0)

Cei de la Landmann ne propun o noua varianta de gratar pe gaz si anume modelul Grillchef cu arzator reglabil si control optim al temperaturii de preprare. Cu ajutorul acestui produs, puteti prepara alimentele in mod diferit, in functie de tipul acestora.

Gratarul pe gaz Grillchef prezinta o suprafata de gatit realizata din crom ce masoara 48 cm lungime si 37.5 cm latime, astfel ca va permite prepararea a aproximativ opt portii  de mancare. Prezinta o putere de 5 kW si ofera utilizatorului doua trepte de incalzire. La nivelul capacului, beneficiaza de o fereastra foarte  mare care permite vizualizarea alimentelor pentru a putea verifica oricand stadiul lor, fara sa fie necesar sa mai deschideti capacul.

In zonele laterale, se afla doua suporturi foarte utile, unde puteti amplasa ustensile, vase si alte obiecte care va sunt necesare in timpul gatitului. Mai mult decat atat, spatiul de depozitare este suplimentat cu un raft localizat in partea de jos a aparatului.

Produsul este foarte usor de folosit si poate fi reglat folosind panoul de control amplasat in partea superioara. Mai  mult decat atat, rotile de transport din dotare fac ca gratarul sa fie foarte usor de transportat dintr-un loc in altul.

Dimensiunile gratarului sunt de 99 cm inaltime, 84 cm lungime si 52 cm latime, avand o greutate de 18 kg.

Verifica oferta actuala!

In consecinta, daca sunteti in cautarea unui gratar pe gaz eficient, puteti opta pentru aceasta varianta de gratar Grillchef de la Landmann. Cumparatorii au declarat ca porduusl isi face treaba foarte bine, este extrem de versatil, reusind sa patrunda foarte bine si destul de repede bucatile mari de carne. Din punctul lor o vedere, pentru ceea ce aveau nevoie s-a dovedit a fi un produs ce corespunde cerintelor, ca atare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gratar gaz Grillchef Landmann

9

Constructie

8.8/10

Design

9.0/10

Curatare

9.1/10

Utilizare

9.3/10

Pret

9.0/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Fereastra integrata in capac
  • Spatiu de depozitare
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar gaz Grillchef, 2 arzatoare, 5w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *