Gratar carbune Grillchef Konfort, 100 x 115 x 71 cm : Review si Sfaturi utile

Carbuni

Landmann Grill Chef Comfort Basic 11528 este un model de gratar de gradina usor de folosit care optimizeaza procesul culinar pentru a te putea bucura de preparate perfect gatite si un gust absolut savuros. Poate fi o varianta inspirata de luat in considerare, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Gratarul Grillchef Konfort este un model ce presupune alimentare cu carbune fiind construit din otel, iar gratarul unde este preparata mancarea din fonta. Poate fi reglat foarte usor pe inaltime, astfel incat sa puteti prepara mancarea exact pe gustul vostru. In acest fel, caldura poate fi transferata in sus sau in jos pana la gratar.

Beneficiaza de usa de acces catre zona de ardere pentru a putea adauga ulterior foarte usor carbuni. In partea de jos, beneficiaza de o tava de cenusa unde este. practic, zona de eliminare a reziduurilor de ardere. Camera de ardere beneficiaza de zone de ventilatie ce se pot regla.

Suprafata de gatit masoara 42 cm latime si 53 cm lungime, fiind suficient de spatioasa pentru a putea prepara un numar mai mare portii in acelasi timp.In plus, este alcatuia din trei piese tip grila cu zona centrala ce va permite amplasarea chiar si a unui ceaun. In partea laterala, dispune de o masa ce se poate rabata atunci cand nu este folosita, ca permite depozitarea ustensilelor si vaselor de care aveti nevoie in timpul gatitului. Mai mult decat atat, beneficiaza si de carlige pentru ustensile si tacamuri, precum si dispozitiv de deschidere a sticlelor, astfel ca in timp ce friptura se prepara, va puteti delecta cu o bautura rece.

Gratar carbune Grillchef Konfort suprafata gatit

In partea de sus, gratarul dispune de capac, la nivelul caruia exista un termometru integrat, ceea ce va ajuta sa aveti sub control conditiile de preparare ale fripturii si nu numai.

In zona de jos, exista un alt spatiu in care puteti depozita anumite obiecte ce va sunt necesare pentru av a fi la indemana. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile produsului sunt de 115 cm inaltime, 100 cm lungime si 71 cm latime, avand o greutate de 25 de kg. Vine la pachet si cu o husa care va permite sa protejati mai bine gratarul.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Grillchef Konfort poate fi o varianta de gratar pe care o puteti lua in considerare cu incredere, ce beneficiaza de o constructie foarte bine gandita, elemente care sa va simplifice munca si sa optimizeze procesul culinar. A primit feedback foarte bun din partea cumparatorilor actuali care sunt multumiti de achizitia facuta. Produsul nu este doar usor de folosit, ci si de intretinut, iar in ansamblu, isi face treaba eficient. Mai mult decat atat, vine la pachet cu un raport calitate/pret bun.

Review pe scurt: Grillchef Konfort

9.6

Constructie

9.5/10

Design

9.5/10

Curatare

9.7/10

Utilizare

9.7/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Suprafata de gatit generoasa cu trei zone
  • Materiale rezistente
  • Termostat integrat in capac
  • Husa inclusa

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar carbune Grillchef Konfort

One thought on “Gratar carbune Grillchef Konfort, 100 x 115 x 71 cm : Review si Sfaturi utile

  1. buna ziua! Am cumparat acest model de la gratar si dupa 4-5 utilizari la gratarul rotund din fonta au aparut niste mici fisuri. Cei de la magazinul de unde l-am cumparat mi-au spsus ca nu este in garantie si articol , desi eu cred ca este defect din fabricatie. Mentionez ca nu a fost stins cu apa si a fost folosit corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *