Gratar carbuni Grillchef Wagon, 80x80x40cm, suprafata de gatit 47 x 24cm : Review si Pareri utile

Carbuni

Grillchef Wagon este o varianta de gratar cu carbuni rezonabila, care vine la pachet cu un pret extrem de accesibil. Trebuie sa recunosc ca initial mi-a atras atentia design-ul avand in vedere ca produsul detine anumite componente realizate din lemn, insa vom discuta imediat pe larg despre functionalitatea produsului.

Gratarul Grillchef Wagon este realizat in mare parte din otel, iar avantajul acestuia este ca poate fi transportat foarte usor datorita rotilor din dotare. Suprafata de gatit masoara 47 cm lungime si 24 cm latime. In partea laterala, precum si in partea de jos beneficiaza de spatiu unde puteti depozita anumite ustensile sau vase pentru a va fi la indemana. Acestea sunt practic elementele din lemn cu care aparatul este prevazut.

In principiu este un gratar care trebuie folosit cu carbune. Insa, daca doriti neaparat sa faceti focul, atunci ar fi bine sa aveti in vedere protejarea grataruilui de lemn din lateral pentru a nu avea parte de surprize neplacute.

Modelul in discutie masoara 80 cm inaltime, 80 cm lungime si 40 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Grillchef Wagon este o varianta de gratar cu carbune ieftina, dar cu care iti poti face treaba, iar spatiul pe care il ofera suprafata de gatit este suficient pentru a pregati cateva portii. Cumparatorii sustin ca nu este un aparat foarte sofisticat, insa cu toate acestea se descurca foarte bine cu el fiind potrivit nevoilor sale. Au declarat ca este usor de montat, il pot muta foarte rapid dintr-un loc in altul, iar mancarea preparata cu ajutorul sau a fost delicioasa. Pe de alta parte, este de mentionat faptul ca cenusa va trebui indepartata din cuva cu o lopetica fiindca nu poate fi rasturnata. In concluzie, sunt de parere ca este un produs rezonabil al carui raport calitate/pret este unul corect.

Recenzii pe scurt: Grillchef Wagon

8.9

Constructie

8.7/10

Design

8.9/10

Curatare

8.5/10

Utilizare

9.4/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Montare rapida
  • Roti de transport

Contra

  • Cenusa poate fi golita doar cu o lopetica
Gratar carbuni Grillchef Wagon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *