Gratar gaz Grillchef, 2 arzatoare 5.5 kw, 101 x 101 x 51 cm, suprafata de gatit 54 x 36 cm : Review si Pareri utile

Gaz
0
(0)

Daca esti in cautarea unui gratar pe gaz eficient o propunere interesanta vine din partea celor de la Landmann si anume modelul Grillchef cu doua arzatoare. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, va propun sa descoperiti in continuare mai multe detalii despre produs.

Landmann este un brand de gratare preferat, indeosebi, de catre publicul tanar, produsele din cauza oferind un design mai putin sofisticat si un mod de utilizare intuitiv, fiind foarte usor de folosit si de catre cei cu mai putina experienta. Modelul in discutie prezinta o constructie realizata din otel fiind o varianta mobila, care datorita rotilor de transport din dotare, poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Prezinta alimentare pe gaz si beneficiaza de doua arzatoare a caror putere este de 5.5 kW. La nivelul capacului, dispune de un termometru care permite monitorizarea temperaturii inregistrate in interior, pentru a asigura cele mai bune conditii.

In zonele laterale, gratarul beneficiaza de doua masute unde puteti aseza ustensilele si vasele de care aveti nevoie in timpul gatitului. In partea de jos, prezinta un raft in care sa depozitati obiecte utile. De asemenea, in partea din fata, regasiti panoul de control prin intermediul caruia veti putea porni si regla gratarul.

Suprafata de gatit masoara 56 cm lungime si 36 cm latime. Dimensunile gratarului sunt de 101 cm inaltime, 101 cm lungime si 51 cm latime avand o greutate de 20 de kg.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, gratarul Grillchef de la Landmann reprezinta o varianta interesanta de luat in calcul pentru cei ce sunt in cautarea unui gratar pe gaz, oferind conditiile optime pentru preparate reusite. Cumparatorii, la randul sau, se declara foarte multumiti de alegerea facuta sustinand ca este un aparat foarte eficient. Isi face treaba foarte bine, curat si foarte economic, exact ceea ce aveau nevoie. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gratar gaz Grillchef

9.7

Constructie

9.7/10

Design

9.6/10

Curatare

9.7/10

Utilizare

9.6/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat localizat in capac
  • Rafturi laterale rabatabile
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar gaz Grillchef, 2 arzatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *