Gratar gradina, grill dreptunghiular, cu roti, capac, afumatoare si horn, 112x63x117 cm

Carbuni
0
(0)

Esti in cautarea unui gratar de gradina accesibill ca pret, dar care sa fie capabil sa prepare o friptura delicioasa ori de cate ori ai pofta? Ei bine, aceasta varianta de gratar de gradina prevazut cu grill si afumatoare este o solutie ideala ce ofera o suprafata de gatit generoasa astfel ca veti putea prepara portii pentru circa 4-9 persoane. Te poti bucura de fripturi delicioase alaturi de familie si de prieteni, produsul in discutie fiind o solutie interesanta.

Dimensunile grill-ului sunt de 110 x 61 x 110 cm, in timp ce dimensiunile zonei de gatit principale snt de 61 x 30 cm, iar zona de afumat 22.5 x 30 cm. Gratarul este realizat din otel destul de solid, avand o grosime de 1.6 mm. La nivelul capacului se afla termometrul ce masoara temperatura din interior pentru a va asigura ca procesul culinar se desfasoara in parametrii optimi. Pentru preparate cat mai aromate, produsul dispune si de zona pentru afumatoare.

Totodata, acest model de gratar dispune si de horm prevaztu cu clapa care regleaza procesul de ardere in timpul gatitului. De asemenea, contine trei gratare de 28 x 20 cm care vor fi folosite in interiorul gratarului pentru a pune carbunii pe ele in timpul gatitului.

Modelul in discutie are o inaltime de 110 cm si o greutate de 22 de kg. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, produsul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, daca vreti sa achizitionati un gratar de gradina cu grill si afumatoare pentru propria gradina la un pret rezonabil, aceasta varianta poate fi ceea ce cautati. Cumparatorii actuali sustin ca este o varianta foarte buna pentru o familie cu 3-4 membri, fiind suficient de spatios pentru a prepara destul portii. Este usor de asamblat, dar si de curatat, materialele sunt de calitate, iar produsul este unul stabil. A fost o adevarata surpriza placuta si considera ca este o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gratar gradina cu grill si afumatoare

9.8

Constructie

9.7/10

Design

9.8/10

Curatare

9.8/10

Utilizare

9.8/10

Pret

9.7/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Materiale de calitate
  • Usor de asamblat
  • Afumatoare, Termometru in capac
  • Roti transport

Contra

  • nu au fost identificate
Gratar gradina, grill dreptunghiular, cu roti, capac, afumatoare si horn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *