Gratar dreptunghiular Kring, pe carbuni – Review si Recomandari

Carbuni
0
(0)

Pentru cei ce sunt in cautarea unui gratar pe carbuni la un pret accesibil, o varianta rezonabila ar putea veni din partea celor de la Kring care ne propun modelul de fata. Este un model cu care iti poti face treaba destul de usor, timp in care poate fi transportat foarte usor dintr-un loc in altul.

Gratarul detine o forma dreptunghiulara, beneficiind si de o usa de vizitare pentru zona de carbuni, astfel incat in timpul arderii, sa puteti avea acces, eventual sa eliminati cenusa. Suprafata de gatit masoara 28 cm latime si 42.5 cm inaltime.

In zona din dreapta a produsului, se afla iesirea de evacuare a fumului, cu maneda de reglaj permitand  mentinerea unei temperaturi adecvate la interioro, dupa ce focul s-a stins. De asemenea, regasim in zona laterala si suport de masa pentru a putea tine la indemana alimentele si ustensilele de carae ai nevoie in timpul prepararii mancarii.

Modelul in discutie poate fi o varianta foarte accesibila ca pret, dar si practica intr-o gradina, fiind foarte usor de mutat dintr-un loc in altuhl, datorita rolelor speciale.

La interior prezinta o singura suprafata de lucru care este bine incalzita, iar un avantaj important se refera la posibilitatea controlarii temperaturii cu ajutorul termostatului.

Pe de alta parte, trebuie sa fiti atenti in momentul functionarii gratarului, in special daca intreprindeti activitati prin jurul sau, fiindca se poate incalzi destul de mult si la exterior si exista riscul de accidentare. Manerele gratarului nu dispun de protectie termica, deci exista riscul ca si ele sa se incinga. Prin urmare, daca doriti sa il mutati fie asteptati sa se raceasca, fie folositi manusi termice pentru manevrarea acestuia.

In ceea ce priveste dimensiunile suprafetei de gatit, pentru a face a va putea orienta mai usor, trebuie sa stiti ca puteti prepara o caserola de mici fara probleme sau patru portii generoase de carne pe gratar. De asemenea, puteti prepara orice fel de carne, iar cu cateva reglaje de temperatura, veti obtine o friptura absolut delicioasa.

Modelul in discutie masoara 106 cm inaltime, 115 cm lungime si 46 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, gratarul dreptunghiular Kring poate fi o varianta destul de rezonabila din perspectiva raportului calitate-pret cu ajutorul caruia iti poti face treaba fara probleme, astfel ca alimentele preparate cu ajutorul sau capata un gust foarte delicios. Daca ar fi sa fac vreo remarca la adresa sa, as spune ca mi-ar fi placut ca tabla din care este realizat sa fie putin mai groasa, insa cat timp isi face treaba asa cum promite pot spune ca este un model reusit, mai ales, pentru pretul cu care vine la pachet.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar dreptunghiular Kring, pe carbuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *