Gratar gaz Triton Landmann, 3 arzatoare x 3.5 kw, arzator lateral 2 kw : Review si Pareri utile

Gaz
0
(0)

Triton Landmann este un model de gratar pe gaz realizat din inox si fonta ce pune la dispozitie o suprafata de lucru mare pentru a putea prepara in tihna mai multe portii, chiar si atunci cand aveti mai multi musafiri. Spre deosebire de modelele clasice, gratarul de gaz sunt mult mia practice si mai ecologice.

Modelul in discutie beneficiaza de o suprafata de gatit realizata din fonta care este foarte spatioasa, masurand 44 cm latime si 65 cm lungime. Dispune de trei arzatoare cu putere cuprinsa intre 3 si 3.5 kW. Este prevazut cu un capac dublu la nivelul caruia exista un termometru pentru a avea controlul conditiilor in care sunt preparate alimentele introduse.

Gratarul Triton Landmann este preavzut si cu suport lateral, astfel incat sa poti avea la indemana vasele de care ai nevoie, precum si un arzator special amplasat in zona laterala care  te va ajuta sa pastrezi mancarea calda mai mult timp. Gratarul poate fi aprins electric cu baterie, insa bateria nu este inclusa in pachet, ci trebuie achizitionata separat.

De asemenea, dispune de camera de ardere si protectii emailate pentru arzator, iar capacul dublu din inox impiedica accidentarile nedorite.

Pe de alta parte, presupune si un transport facil dintr-un loc in altul fiindca a fost prevazut cu patru roti de transport. Astfel, mutatul dintr-un loc in altul, la nevoie, devine foarte facil si nu va mai trebui sa depuneti efort suplimentar.

Modelul in discutie masoara 140 cm inaltime, 120 cm lungime si 57 cm latime alaturi de o greutate de 47 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Triton Landmann este o varianta de gratar pe gaz foarte buna, pe care o puteti lua in considerare cu incredere si despre care actuali cumparatori au avut pareri pozitive. Concret, acestia sustin ca alimentele fie de origine animala sau vegetala sunt preparate foarte bine, carnea este patrunsa eficient astfel incat sa devina frageda in interior, iar constructia produsului si modul in care a fost gandit este unul foarte practic. Apreciaza spatiul in care isi pot depozita ustensilele, iar in ansamblu produsul este usor de folosit, stabil si calitativ. Raportul calitate/pret al acestui produs este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar gaz Triton Landmann

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *