Review: Gratar carbune Dorado LANDMANN – Pareri si Pret

Carbuni
0
(0)

Noul gratar cu carbuni Dorado Landman este un grill de tip barbeque de generatie noua pe care cunoscutul producator de gratare il ofera pasionatilor in domeniu si celor care doresc alimente preparate perfect si la foc usor.

Prezinta un termometru incorporat in capac pentru a controla astfel cu mare precizie temperatura precum si un foc de carbune reglabil pe inaltime ideal pentru momentele in care mai ai carne pe gratar si carbunii sunt aproape consumati.

Acest gratar cu alimentare pe carbuni este ideal pentru a pregati carne sau alte alimente pentru un numar de pana la 10 persoane, fiind ideal pentru intalnirile din familie sau cu prietenii.

Dimensiunile gratarului sunt generoase, acesta avand o suprafata de gatire 42 x 56 54.5 x 22 cm.

Raportul calitate pret este unul mai mult decat bun, pretul fiind foarte mic in comparatie cu dotarile acestui gratar si cu structura solida gratie materialelor de buna calitate din care este fabricat.

Este foarte usor de curatat datorita captatorului de cenusa din dotare care va permite sa eliminati cenusa cu usurinta. Totodata este un gratar de gradina usor de mutat dintr-o parte in alta datorita rotilor din dotare.

Vezi detalii si pret

Majoritatea cumparatorilor apreciaza acest gratar si il recomanda datorita pretului foarte bun, al materialelor rezistente si al timpului de montare foarte mic. Acestia recomanda sa fie achizitionata o husa pentru gratar in conditiile in care va fi tinut afara.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review: Gratar Carbune Dorado Landmann

9.7

Constructie

9.8/10

Design

9.8/10

Curatare

9.8/10

Utilizare

9.7/10

Accesorii incluse

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Tavi laterale pliabile
  • Termometru in capac
  • Tava carbuni reglabila pe inaltime
  • Roti pentru mutare

Contra

  • Nu am descoperit
Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42x56 cm din FONTA emailata, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *