Gratar carbune Kettle Landmann, suprafata de gatit 41.5 cm, negru : Review si Pareri obiective

Carbuni
0
(0)

Esti in cautarea unui gratar cu carbune ieftin, dar eficient? O idee ar putea fi Kettle Landmann, un gratar cu carbune care poate fi varianta optima nevoilor tale.

Gratarul Kettle Landmann este un model realizat din otel, prevazut cu gratare din crom, suprafata de gatit avand o grosime de 3 mm. Avantajul acestuia se refera si la buna mobilitate a acestuia, fiind prevazut cu roti de transport, este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Nu este un produs voluminos, ceea ce inseamna ca se poate integra eficient si in spatii mai mici. Suprafata de gatit are un diameetru de 43 cm si este potrivita pentru a putea prepara concomitent circa 4-6 portii.

Dispune de manere pentru o manevrare usoara, fara incidente nedorite, dar si de capac pentru controlarea jetului de aer. In plus, in partea de jos, dispune si de spatiu sub forma de rafturi unde puteti depozita instrumente si vase pentru a va fi la indemana.

Dimensiunile produsului sunt de 55 cm inaltime, 50 cm lungime si 43 cm inaltime, avand o greutate de 4 kg.

Verifica oferta actuala!

Kettle Landmann este un gratar cu carbune ieftin, dar bun, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi, peste sau legume pe gratar absolut delicioase. Cumparatorii sustin ca desi initial au fost rezervati referitor la calitatea produsului, totusi au fost surprinsi in mod placut. Confirma faptul ca este un gratar mai bun decat s-ar fi asteptat, materialele sunt rezistente si desi nu este un model foarte mare, totusi este suficient incat sa poata prepara portii de mancare in acelasi timp pentru doua familii. In plus, este usor de asamblat, de depozitat, dar si de curatat dupa fiecare utilizare. Nu este un aparat complex, ceea ce pentru ei constituie un avantaj, fiindca isi doreau un gratar simplu, practic si usor de folosit. Prin urmare, daca si voi aveti aceleasi cerinte referitoare la produsul pe care il cautati, atunci aceasta varianta de gratar cu carbune poate fi o alegere optima si pentru voi. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kettle Landmann

9.4

Constructie

9.2/10

Design

9.2/10

Curatare

9.4/10

Utilizare

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dimensiuni reduse ideal pentru spatii mai mici
  • Roti de transport
  • Spatiu depozitare

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar carbune Kettle Landmann

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *