Gratar Kring Grill, pe carbuni, 40x70x72 cm, suprafata gatit 39×69 cm

Carbuni

Preparea unui gratar bun este un prilej excelent de a va aduna la masa cu familia, prietenii, fie acasa, fie puteti face o iesire, insa este esential sa optati pentru un gratar care sa va ofere flexibilitatea de care aveti nevoie si sa il puteti lua oriunde cu voi. O varianta buna in acest sens poate fi gratarul cu carbuni Kring Grill care este o solutie ieftina si la indemana oricui.

Gratarul Kring Grill prezinta o constructie destul de solida si dispune de materiale destul de rezistente pentru o utilizare pe termen lung. Prezinta un design clasic, cusuprafata de coacere rezistenta la temperaturi ridicate, iar manerele ajuta produsul sa fie manevrat mai usor.

Suprafata de preparare a gratarului este cromata si ofera suficient spatiu pentru a prepara un numar  mai mare de portii de friptura si nu numai, masurand 39 cm latime si 69 cm lungime.

Gratar Kring Grill

Un alt avantaj consta in faptul ca este prevazut cu capac fiindca pe o parte ofera protectie gratarului, iar pe de alta parte, permite refolosirea carbunilor fiindca odata pus capacul, acestia raman fara oxigen si ise vor stinge. Ulterior, ii puteti reaprinde cu solutie sau gel inflamabil pentru gratar.

Dimensiunile produsului sunt de 70 cm inaltime, 72 cm lungime si 40 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Asadar, gratarul Kring Grill este o solutie ieftina si la indemana oricui, pe care o poti folosi in propria gradina sau chiar in deplasari ori mici excursii cu ajutorul careia poti prepara foarte usor un numar mai mare de portii de fripturi, peste, legume pe gratar si asa mai departe. Presupune un mod de utilizare foarte simplu, se curata usor, iar cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta care s-a dovedit a fi chiar mai buna decat s-ar fi asteptat. De asemenea, atrag atentia ca acesst gratar poate fi folosit doar cu carbuni, in niciun caz nu se va face focul cu lemne in el. Sunt de parere ca si existenta capacului este o idee foarte buna si practica pentru ceea ce am explicat anterior. Prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret al produsului este bun.

Review pe scurt: Kring Grill

9.2

Constructie

9.0/10

Design

9.0/10

Curatare

9.4/10

Utilizare

9.5/10

Pret

9.3/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de folosit
  • Capac de protectie
  • Suprafata gratar cromata
  • Manere pentru o manevrare usoara

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar Kring Grill, pe carbuni, 40x70x72 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *