Gratar pe gaz, Kring, cu 2 arzatoare, din otel, dimensiuni 50 x 35 cm | Review si Pareri utile

Gaz
0
(0)

Kring ne propune o varinata de gratar pe gaz pe care il puteti folosi cu incredere in orice gradina si despre care am ales sa discutam astazi. Daca este  o optiune buna si pentru ceea ce aveti voi nevoie ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Produsul in discutie este fabricat din otel, iar suprafata de gatit din otel cromat, cea din urma masurand 50 cm lungime si 35 cm latime. Beneficiaza de doua arzatoare, capac si etajere fixe unde va puteti depozita ustensilele de care aveti nevoie. Mai mult decat atat, poate fi transportat foarte usor datorita rotilor speciale din dotare.

Este un model care isi face treaba eficient, puteti prepara mai multe portii simultan si asigura usurinta in utilizare. Dimensiunile acestuia sunt de 110 cm inaltime, 110 cm lungime si 48 cm latime, cantarind 14.2 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, gratarul pe gaz Kring poate fi o varianta de luat in calcul, rezonabila ca pret, dar care se descurca eficient.Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca isi face treaba bine cu acest model, este destul de spatios pentru ceea ce aveau nevoie si usor de folosit. Se potriveste in orice gradina si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Gratar pe gaz, Kring, cu 2 arzatoare, din otel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *