Gratar electric Tefal CB6A0830 Plancha | Review si Pareri obiective

Electrice

Tefal CB6A0830 Plancha este un gratar electric prevazut cu doua suprafete de gatit, doua treimi din suprafata fiind gratar, iar o treime suprafata plana. Este o solutie mai convenabila din multe perspective decat gratarul clasic, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul electric Tefal CB6A0830 Plancha beneficiaza de placi antiaderente, ceea ce face ca alimentele sa nu se lipeasca de suprafata sa, astfel ca va fi mult mai usor de curatat. Nu este nevoie sa adaugati ulei sau grasime pentru prepararea optima a mancarii. Totodata, benefciind si de temrostat reglabil cu cinci nivele de temperatura, veti putea prepara orice fel de aliment de la carne, peste, oua pana la legume, fructe si asa mai departe. In partea de jos, beneficiaza de o tavita pentru colectarea lichidelor pe care o veti putea detasa. Atat tavita pentru lichide, cat si placile pot fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Gratarul beneficiaza si de un capac de sticla tratata termic cu un maner ergonomic, ceea ce va va permite sa verificati mai usor stadiul alimentelor.

Verifica oferta actuala!

Tefal CB6A0830 Plancha este o varianta de gratar excelenta cu ajutorul careia puteti prepara o multitudine de alimente, simplu, rapid si fara murdarie in bucatarie. Cumparatorii sunt foarte incantati de produs si regreta ca nu l-au achizitionat mai demult. Sustin ca alimentele preparate cu ajutorul sau capata un gust delicios, este usor de folosit, dar si de curatat la final, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tefal CB6A0830 Plancha

9.4

Calitate

9.3/10

Functii

9.2/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Suprafata antiaderenta
  • 2 zone de gatit
  • Termostat reglabil
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Tefal CB6A0830 Plancha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *