Gratar carbune Grillchef Kettle, 56 x 48 x 85 cm : Review si Pareri pertinente

Carbuni

Cauti un gratar mic si practic pentru prepararea celor mai delicioase fripturi? Ei bine, Landmann iti propune modelul Grillchef Kettle despre care am ales sa discutam pe larg in acest review pentru a vedea daca corespunde integral si necesitatilor tale.

Gratarul Grillchef Kettle este realizat din otel si este proiectat in varianta rotunda. Desi nu este un aparat voluminos, suprafata de gatit are un diametru de 44 cm, ceea ce v-ar putea permite sa preparati portii pentru aproximativ sase persoane. Fiindca  nu este un aparat mare poate fi utilizat si pentru picnicuri sau mici deplasari in aer liber.

In partea de jos, beneficiaza de spatiu pentru depozitarea obiectelor necesare, timp in care sunt prezente si rotile de transport care permit mutarea facila a produsului dintr-un loc in altul.

De asemenea, beneficiaza de separator de carbune pentru gatit indirect sau incalzire, iar la nivelul capacului prezinta sistem de aerisire. Este prevazut cu manere atat capacul, cat si gratarul, oferind o manevrare mai usor, dar mai ales, sigura. Tava de colectare a cenusii se detaseaza usor pentru a fi curatata simplu si rapid.

Dimensiunile produsului sunt de 85 cminaltime, 56 cm lungime si 48 cm latime, avand o greutate de doar 6 kg.

Grillchef Kettle Landmann

Verifica oferta actuala!

Grillchef Kettle este un gratar cu carbune mic si practic, o solutie eficienta atat pentru propria gradina care poate nu este foarte spatioasa, cat si pentru deplasari, pentru iesiri in aer liber si asa mai departe. In ciuda faptului ca este un model destul de mic, totusi puteti prepara simultan un numar rezonabil de portii, ceea ce constituie un avantaj important. Clientii actuali sunt multumiti de eficienta produsului in discutie si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, este produsul potrivit. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Grillchef Kettle

9.3

Constructie

9.1/10

Design

9.3/10

Curatare

9.4/10

Utilizare

9.4/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tava colectare cenusa
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar carbune Grillchef Kettle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *