Grill Flame Master de exterior, negru : Review si Recomandari

Gaz
0
(0)

Grill Flame Master este o varianta de gratar pe gaz pe care il puteti folosi in exterior ce poate deveni ajutorul de  nadejde pentru iubitorii de fripturi pe gratar si nu numai. De asemenea, poate fi considerata o optiune rezonabila si din perspectiva pretului, insa pana vom ajunge sa discutam despre acest aspect, va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre produs in continuare.

Acest model de gratar este realizat din otel inoxidabil ce ofera o rezistenta buna in timp, dar si o intretinere destul de facila. Beneficiaza de trei arzatoare, iar suprafata de gatit masoara 56 cm latime si 45 cm lungime. In zonele laterale, gratarul dispune de doua suporturi extrem de utile unde puteti aseza instrumentele si vasele pe care trebuie sa le aveti la indemana. Spatiul este suficient de mare incat sa va puteti face treaba cu usurinta.

La nivelul capacului, exista si un termostat integrat care va va ajuta sa aveti un control mai precis asupra conditiile in care sunt preparate alimentele. Totodata, dispune de aprindere piezoelectrica, iar produsul poate fi alimentat cu gaz de butan sau gaz propan, conform recomandarilor producatorilor.

La baza, regasim si un dulap cu doua usi si raft, unde puteti depozita si alte obiecte utile. Mai mult decat atat, produsul poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport, dar si a manerelor izolate termic, prevenind riscul unei posibile accidentari.

Atentie insa, gratarul nu vine la pachet si cu furtun de gaz si reductor de presiune, astfel ca vor trebui achizitionate separat, insa avantajul este ca nu presupun un cost mare.

Dimensiunile acestui model de gratar sunt de 103 cm inaltime, 57 cm lungime si 123 cm latime avand o greutate de 24 de kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Grill Flame Master poate fi o varianta de gratar de exterior foarte buna, care prepara alimentele in conditii optime, iar rezultatul final este unul pe masura asteptarilor. Cumparatorii sunt in general foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca produsul se incadreaza descrierii si este in concordanta cu asteptarile sale. Mai mult decat atat, dincolo de buna functionare a produsului sunt incantati si de modul usor de intretinere al acestuia. Tava unde sunt colectate grasimile se curata foarte usor cu un jet de apa, iar gratarele pot fi adaugate chiar si in masina de spalat vase. Protectiile arzatoarelor necesita putin mai multa atentie, insa nici acestea nus unt foarte greu de curatat. Prin urmare, raportul calitate/pret al produsului este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Grill Flame Master de exterior

9.7

Constructie

9.7/10

Design

9.7/10

Curatare

9.8/10

Utilizare

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Maner izolat termic
  • Mese laterale
  • Usor de curatat
  • Usor de transportat

Contra

  • Nu au fost identificate
Grill Flame Master de exterior, negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *