Gratar electric TEFAL Plancha Essential CB540400 | Review si Recomanndari

Electrice

TEFAL Plancha Essential CB540400 este un model de gratar electric foarte practic si usor de folosit, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase, peste sau chiar legume pe gratar. Dispune de functii si tehnologii utile, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul electric TEFAL Plancha Essential CB540400 este prevazut cu tehnologia Thermo-Spot ce presupune ca atunci cand aparatul este gata pentru gatit, un indicator sa devina rosu intens. Astfel, alimentele vor fi preparate corespunzator. Totodata, acesta vine la pachet cu un set de clesti pentru a servi alimentele direct in farfurie, iar design-ul inteligent il ajuta la depozitarea mai usoara, dar si curatarea facila, fara efort.

Puteti prepara cu ajutorul sau o gama variata de alimente, iar faptul ca dispune de invelis anti-aderent va permite sa pregatiti mancarae fara grasime, iar in final va fi usor de curatat. Totodata, cu ajutorul termostatului reglabil, puteti adapta temperatura in functie de tipul alimentelor pregatite.

Suprafata de gatit masoara 24.5 cm latime si 47 cm lungime. Produsul prezinta picioruse anti-alunecare ce impiedica deplasarea aparatului in timpul functionarii. Este foarte usor de folosit si reprezinta o varianta optima pentru cei care vor sa urmeze un regim alimentar mai sanatos si echilibrat.

In plus, sub aparat exista o tavita mica in care este colectata grasimea si pe care o puteti detasa usor pentru a o spala.

Verifica oferta actuala!

Asadar, TEFAL Plancha Essential CB540400 este un produs foarte practic si util in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti prepara usor si rapid mese copioase. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este un electrocasnic foarte bun, usor de folosit si de curatat, care se incinge  foarte repede si pregateste mancarea uniform si rapid. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: TEFAL Plancha Essential CB540400

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Intretinere

9.7/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Termostat reglabil
  • Thermo-Spot
  • Tava grasime
  • Usor de folosit si de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric TEFAL Plancha Essential CB540400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *