Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker, grill si afumatoare, termometru, dimensiuni totale 116.5 X115 cm, metal, negru : Review detaliat

Carbuni

BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este o solutie eficienta pentru prepararea unui gratar delicios fie in gradina, fie pe terasa. Il poti folosi atat pentru a prepara o friptura delicioase, legume la gratar sau chiar pentru afumarea carnurilor. Poate fi asezat pe terasa, in curte sau gradina fiind foarte usor de mutat dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport din dotare.

Gratarul BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este prevazut cu termometru pentru controlarea temperaturii si doua compartimente prevazute cu carcasa metalica. Dispune de horn pentru evacuarea aerului si afumatoare cu orificiu pentru ventilare. Manerele sunt realizate din lemn, iar grilajul poate fi detasat cu usurinta pentru o curata raida.

Este prevazut si cu suport pentru depozitarea vaselor si ustensilelor pe care trebuie sa le aveti la indemana in timpul gatitului.

Este un model realizat din metal foarte rezistent la temperaturi ridicate. Dimensiunile acestuia sunt de 117 cm inaltime, 63.5 cm lungime si 115 cm latime, avand o greutate de 22 de kg. Suprafata de gatit masoara 54 cm lungime si 34 cm latime.

Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker review

Verifica oferta actuala!

BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este o varianta de gratar cu carbune pe care o puteti lua in considerare cu incredere si de care cumparatorii au fost foarte multumiti. Sustin ca folosesc produsul des, prepara carne pe gratar si legume si sunt foarte incantati de rezultatele obtinute, in speta, de alimentele preparate. De asemenea, l-au folosit si pentru afumarea carnii si confirma ca isi face treaba la fel de bine. In consecinta, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker

9.5

Constructie

9.5/10

Design

9.5/10

Curatare

9.6/10

Utilizare

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Afumatoare
  • Usor de curatat
  • Roti de transport
  • Suport pentru vase

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *