Gratar carbune Grillchef Wagon XXL,155x111x66cm

Carbuni
0
(0)

Grillchef Wagon XXL de la Landmann este o varianta de gratar cu carbune ce beneficiaza de o suprafata mare de gatit, dar si o constructie solida cu elemente foarte bine proiectate. Daca este un produs care merita luat in considerare ramane la latitudinea voastra, dupa ce veti termina de lecturat acest material unde va voi prezenta cele mai importante informatii despre produs.

Gratarul Grillchef Wagon XXL beneficiaza de o suprafata de gatit generoasa ce masoara 79.5 cm lungime si 41.8 cm latime fiind alcatuita din trei parti. In zonele laterale dispune de doua spatii de lucru cu suporti pentru ustensile astfel incat sa aveti la indemana tot ceea ce aveti nevoie in timpul gatitului. De asemenea, sub zona de gatit se alfla doua usi unde veti adauga carbunele, dar si doua tavi pe care le puteti controla independent. In plus, dispune si de deschizator pentru sticle pentru a va putea delecta cu o bere rece sau o alta bautura racoritoare in timp ce carnea este preparata.

La nivelul capacului se alfa integrat termometrul ce va ajuta sa aveti un control precis asupra conditiilor de gatit ale alimentelor. In plus, este important ca in timpul gatitului aparatul sa fie amplasat pe o suprafata suport rigida.

Poate fi transportat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport. In partea de jos, prezinta spatiu suplimentar de depozitare a obiectelor de care aveti nevoie,

Dimensiunile gratarului sunt de 111 cm inaltime, 155 cm lungime si 66 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Grillchef Wagon XXL este, fara indoiala, o varianta de gratar cu alimentare cu carbune foarte buna ce ofera conditiile optime pentru o preparare eficienta a alimentelor dorite. Clientii sunt multumiti de produs si sustin ca prepara foarte bine carnea, pestele sau legumele, ofera o suprafata de gatit generoasa, este stabil si extrem de eficient. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Grillchef Wagon XXL

9.8

Constructie

9.8/10

Design

9.8/10

Curatare

9.9/10

Utilizare

9.7/10

Pret

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Stabil si rezistent
  • Spatii de depozitare
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar carbune Grillchef Wagon XXL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *