Gratar electric cu timer Tefal Super grill GC451B12 | Review si Pareri utile

Electrice

Gratarul electric Tefal Super grill GC451B12 este un produs care va poate ajuta sa preparati fripturi si nu numai absolut delicioase fara a face prea mare deranj in bucatarire. Este practic, o solutie inovativa, de gratar ce nu produce fum si mizerie.

Puteti pregati cu ajutorul gratarului electric Tefal Super grill GC451B12 o multitudine de ingrediente de la legume, carne rosie, pui pana la sandwich-uri, peste si asa mai departe. Cu ajutorul cronometrului digital aveti posibilitatea de a regla durata de preparare, iar termostatul permite reglarea temperaturii de gatit. Temperatura de gatit poate fi reglata pana la 250 de grade Celsius.

Aparatul este prevazut cu placi din aluminiu turnat ce beneficiaza de invelis antiaderent care impreuna cu tava de colectare a lichidelor se pot detasa cu usurinta pentru a fi spalate in masina de spalat vase.

In plus, pentru a extinde suprafata de gatit, aveti posibilitatea de a deschide aparaatul la 180 de grade si de a folosi ambele placi pentru prepararea mancarii. Suprafata de gatit masoara 32 cm lungime si 24 cm laatime.

Modelul in discutie dispune de o carcasa realizata din metal oferind o buna rezistenta in timp. Totodata, cablul de alimentare are o lungime de 1 metru.

Tefal Super grill GC451B12 review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Tefal Super grill GC451B12 poate fi o varianta buna de gratar electric cu ajutorul caruia puteti pregati fripturi, dar si alte tipuri de retete fara a face deranj in bucatarie, intr-un timp destul de scurt. Cumparatorii sustin ca se incalzeste destul de repede, iar alimentele sunt preparate in timp util placile si tava colectoare se detasaeza cu usurinta si pot fi spalate simplu atat in masina de spalat vase, cat si manual. Sunt de parere ca este un aparat foarte util in orice locuinta, mai ales, pentru cei care vor sa aiba o alimentatie cat mai sanatoasa. Il recomanda mai deaprte si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Tefal Super grill GC451B12

9.5

Calitate

9.4/10

Functii

9.4/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Placi anti-aderente
  • Usor de intretinut
  • Reglare temperatura si durata de gatit
  • Carcasa rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric cu timer Tefal Super grill GC451B12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *