Gratar electric Star-Light A-1650W | Review si Pareri pertinente

Electrice
0
(0)

Star-Light A-1650W este un gratar electric foarte practic si util, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi si legume pe gratar fara a mai face miros si mizerie in bucatarie. Este usor de intretinut si foarte accesibil ca pret.

Gratarul electric Star-Light A-1650W este un model prevazut cu placi antiaderente, pe suprafata careia alimentele nu se lipesc. Suprafata de gatit masoara 25 cm latime si 35 cm lungime. Beneficiaza de etermostat reglabil prin care puteti ajusta temperatura de gatit si capac din sticla termorezistenta ce permite verificarea constanta a alimentelor.

Placile se pot detasa cu usurinta pentru a fi spalate, iar pentru o manipulare mai usoara au fost dotate si cu manere. De asemenea, beneficiaza si de o tava de scurgere a lichidelor care se poate detasa, deopotriva, pentru a fi curatata.

Este un produs practic si usor de folosit care va simplifica munca si va usureaza viata. In plus, nu ocupa mult spatiu, dimensiunile acestuia fiind de 34 cm latime, 46.5 cm adancime si 10.5 cm inaltime, avand o greutate de 4 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Star-Light A-1650W este o varianta destul de simpla, dar eficienta de gratar electric, cu ajutorul caruia va puteti face treaba bine, iar rezultatele vor fi niste preparate gustoase pregatite cu mai putin efort. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca aparatul isi face treaba eficient, este usor de folosit si de intretinut, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light A-1650W

9.3

Calitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Intretinere

9.6/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Placi antiaderente detasabile
  • Termostat reglabil
  • Usor de folosit
  • Intretinere facila

Contra

  • Nu au fost identificate
Gratar electric Star-Light A-1650W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *